Menu Close

Kültéri TV – Vízálló és Időjárásálló TV – Kültéri IP66 IK10 LED TV

Kültéri IP66 LED TV – Vízálló és Időjárásálló TV


Minden kültéri TV Full HD 1080P és a felső kategóriás LED háttérvilágítású, megnövelt fényerő 2x nagyobb az otthoni átlagos tévéknél. A LED fényereje könnyen állítható a mellékelt távirányító és OSD menüvel (magyar)

AQUALITE kültéri IP66-vízálló és időjárásálló TV, öt méretben állnak rendelkezésre 32, 42, 55, 65, 75, 100,  és 136“. Minden kültéri TV Full HD 1080P és a felső kategóriás LED háttérvilágítású, megnövelt fényerő 2x nagyobb az otthoni átlagos tévéknél.

A LED fényereje könnyen állítható a mellékelt távirányító és OSD menüvel (magyar), így a TV képernyőjén jeleníti meg az optimálisan beállítható és szabályozható fényerőt különféle kültéri fényviszonyok között. AQUALITE kültéri tévé képernyő ellenáll a rozsdának, és a alacsony (-20) és a magas (+46) Celsius fokos hőmérsékletnek.

A 6 mm-es edzett üveg előlap mártott tükröződésmentes védő bevonatot tartalmaz, amely biztosítja a kijelző láthatóságát minden időjárási körülmények között. 3 m hosszú, vízálló kábellel és csatlakozóval van felszerelve.