Kültéri IP66 LED TV – Vízálló és Időjárásálló TV


Minden kültéri TV Full HD 1080P és a felső kategóriás LED háttérvilágítású, megnövelt fényerő 2x nagyobb az otthoni átlagos tévéknél. A LED fényereje könnyen állítható a mellékelt távirányító és OSD menüvel (magyar)

AQUALITE kültéri IP66-vízálló és időjárásálló TV, öt méretben állnak rendelkezésre 26” 32” 42” 55” 65” 70” és 82“. Minden kültéri TV Full HD 1080P és a felső kategóriás LED háttérvilágítású, megnövelt fényerő 2x nagyobb az otthoni átlagos tévéknél.

A LED fényereje könnyen állítható a mellékelt távirányító és OSD menüvel (magyar), így a TV képernyőjén jeleníti meg az optimálisan beállítható és szabályozható fényerőt különféle kültéri fényviszonyok között. AQUALITE kültéri tévé képernyő ellenáll a rozsdának, és a alacsony (-20) és a magas (+46) Celsius fokos hőmérsékletnek.

A 6 mm-es edzett üveg előlap mártott tükröződésmentes védő bevonatot tartalmaz, amely biztosítja a kijelző láthatóságát minden időjárási körülmények között. 3 m hosszú, vízálló kábellel és csatlakozóval van felszerelve.

Kültéri IP66 IK10 LED TV – Vízálló és Időjárásálló TV
Tagged on: