Menu Close

Externe Waterbestendige Weerbestendige TV-Schermen En Monitoren

Externe Weerbestendige LED TV-Schermen


Outdoor TV -Aqualite Outdoor TV is de producent en distributeur van de IP66 waterbestendige  en weerbestendige tv-schermen.

Aqualite Outdoor TV’s zijn verkrijgbaar in 26” 32” 42” 55” 65” 70” 74” 82″ 100” 136” inch formaten met een stijlvol design, weerbestendige kabels en -aansluitingen, en 6mm dik ontspiegeld glas met een reflectieve coating voor een hoge zichtbaarheid buiten in vol daglicht en direct zonlicht.

Aqualite LCD, LED, HDTV schermen, panelen en monitoren garanderen kristalheldere digitale beelden in alle weersomstandigheden en in elke omgeving : regen,  ijzel,  sneeuw, ijs, hoge vochtigheid, lage vochtigheid, hitte, zonlicht, stof en zelfs insecten.

Externe Weerbestendige TV-Schermen En Monitoren

Aqualite weerbestendige televisies zijn resistent tegen zout, regen, sneeuw, vochtigheid, vocht, hitte,  en bijna alle weersomstandigheden. Onze Outdoor TV sets zijn bestand tegen buitentemperaturen van  -4 tot 50C°. Een ingebouwd temperatuur regelingssysteem beschermt de TV onderdelen.  Het temperatuur regelingssysteem omvat een thermostaat en een reeks ventilatoren om een constante interne temperatuur te behouden.  Een gepoedercoate, stalen behuizing gaat roest tegen ten gevolge van regen of zout zeewater en de interne onderdelen zijn verzegeld met siliconen , om zo te kunnen weerstaan aan verschillende weersomstandigheden.

De verzonken aansluitingen achteraan het scherm, beperking verdere blootstelling aan zout water en vocht en het luchtfiltersysteem beschermt de monitoren tegen stof, vervuiling, zout water en zoute lucht.

Waterbestendige LED & LCD Display Systemen

Aquality Outdoor TV schermen kunnen ingezet worden voor outdoor advertentie displays of om wachtrijen te leiden en om  klanten  en passagiers wegwijs te maken  in drukke receptieruimtes,  op concerten of festivals, tuincentra, winkelcentra, luchthavens, treinstations, scholen, openlucht- evenementen, beurzen,  sportevenementen, stadions, zwembaden,  dierenparken,  toeristische attracties en themaparken etc… Aqualite outdoor TV schermen zijn twee maal zo helder als standaard TV schermen en displays voor binnengebruik.  Dankzij de anti-reflectie film worden de weerspiegelingen verminderd, wat voor een hoge visibiliteit zorgt in direct daglicht en direct zonlicht.

Luxeschepen & Super Yachten AV en TV Installaties

Interieurarchitecten en installateurs die specifiek werken voor superyacht projecten, zoals bv Van Berge Henegouwen, Sunseeker, Princess, Bennet, Icon Connect en Sitep, bieden Aqualite outdoor schermen aan in hun gamma. De Outdoor monitoren zijn compatibel met alle onboard systemen voor TV, Hifi, Wifi, CCTV, Audio, visuele, verlichting, controle en beveiliging die terug te vinden zijn op motorjachten, zeilboten, passagiersschepen, cargoschepen, luxe cruiseschepen, ferries, havens en marines. De schermen zijn geschikt voor digital Signage installaties voor alle outdoor zee- en marine locaties.

Anti-Weerspiegeling en Anti-Reflectieve TV Monitoren

Het grootste obstakel bij Outdoor monitoren is  de weerkaatsing van het licht en de  reflectie, die voorkomen bij standaard glazen of acryl-schermen. Aqualite Outdoor schermen zijn gecoat met een anti weerkaatsing en reflectieve film, om zo de reflectie te verminderen bij outdoor locaties.

Door de helderheid en de constrastwaarden te versterken van het TV paneel, samen met het gebruik van deze film,  garanderen de schermen een goed zichtbaar beeld, in alle weersomstandigheden.  Aqualite is de producent van waterresistente en weersbestendige TV displays, gaande van 32” -42”-55” tot 65” IP66 rated LED, LCD & HD Tv’s. Onze distributeurs bieden Digital Signage en outdoor reclame displays aan in verkoop, verhuur of lease.

Email: Contact Us
Youtube: Aqualite Outdoor TV